Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about Zijnd de een weinig Reuze Interne Sterkte van Ondernemingsbehoeften
Evenementen
Neem contact met ons op
86-0731-22506328-22506328
Contact opnemen

Zijnd de een weinig Reuze Interne Sterkte van Ondernemingsbehoeften

2021-10-12

Latest company news about Zijnd de een weinig Reuze Interne Sterkte van Ondernemingsbehoeften

Onlangs, heeft de „weinig reuze“ onderneming „tot specialisatie en innovatie“ een groot modewoord gemaakt. De conferenties vermeldden specialisatie en speciale nieuwe ondernemingen, en vele afdelingen gaven goedkeuring van de ontwikkeling van uitstekende kwaliteit van specialisatie en het speciale nieuwe MKB te kennen, en verbeterden de capaciteit en het niveau van de dienstspecialisatie en het speciale nieuwe MKB ...... Dit toont aan dat de specialisatie en de speciale nieuwe het MKB Ontwikkeling een beleidsopening hebben ingeluid. De „weinig reuze“ onderneming is gezocht wegens de krachtige technologische macht achter het, waarvan de energie niet kan worden onderschat.

 

Om in een kleine reus te groeien moet de onderneming „interne sterkte“ herstellen

Slechts met unieke vaardigheden kunt u het recht te spreken hebben. „Weinig reuze“ ondernemingen in de High-tech Streek van Zhuzhou of heeft een vrij hoog marktaandeel in de onderverdelingen, of heeft een groot voordeel in het onderzoek en de ontwikkeling van verwante kerntechnologieën.


Op het gebied van industriële productie, is de sinterende oven genoemd geworden „Oven van de Pillenalchimie“. Wanneer een goede sinterende oven gecementeerde carbideproducten raffineert, kan het onzuiverheden, verhogingshardheid verwijderen, en geworden meer vlot en helderder, makend tot gecementeerde carbideproducten een echte „industriële tand“.


Nochtans, is het sinterende ovenmateriaal lang overzee gemonopoliseerd, vooral de beroemdste sinterende oven in Duitsland. Hoe te om het grondgebied van „Gemaakt in China“ onder hen open te stellen, het Metallurgische Materiaal die van Zhuzhou Ruideer Co. vervaardigen die, Ltd (als „Ruideer wordt heeft bedoeld“) geleidelijk aan gekweekt in een nationaal niveau „weinig reuze“ onderneming na 10 jaar van „het herstellen van interne sterkte“.


Heeft de Ruideer sinterende oven met succes hetzelfde type van ingevoerde producten in de markt, vervangen en ook uitgevoerd naar de V.S., Japan, Spanje, de Oekraïne, Rusland, Vietnam en andere landen. Het voordeel van de sinterende oven van Ruideer is dat het een beslissende invloed op belangrijke indicatoren zoals de bezitsverandering en de uniformiteit van het gecalcineerde materiaal heeft. In 2020, was het binnenlandse marktaandeel van de het productdruk van het bedrijf belangrijkste het sinteren oven 8,4%, eerst rangschikkend in China.

 

Handhaaf duurzame ontwikkeling en innovatiemogelijkheden

In de industriële concurrentie, sterker de technologische innovatiecapaciteit, groter de kans om te winnen.

Ruideer heeft een technologier&d afdeling opgericht om de duurzame de ontwikkeling en de innovatiemogelijkheden van het bedrijf te handhaven. Het is de oorzaak van de tenuitvoerlegging van het belangrijkste onderzoek van het bedrijf en de ontwikkelingsprojecten, coördinatie en organisatie van productontwikkeling, technologische ontwikkeling en technische informatievergaring.


(Uittreksel)

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit de oven van de sinterheup Auteursrecht © 2019-2024 sinterhipfurnace.com . Alle rechten voorbehoudena.