Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Company news about De opmerkelijke Reis van Personeelsvietnam
Evenementen
Neem contact met ons op
86-0731-22506328-22506328
Contact opnemen

De opmerkelijke Reis van Personeelsvietnam

2019-12-16

Latest company news about De opmerkelijke Reis van Personeelsvietnam

         De ontwikkeling van het bedrijf is onafscheidelijk van de bijdrage van elke werknemer. Dank aan alle werknemers voor hun wederzijdse groei en gemeenschappelijke groei. Wanneer het werk bezig is, versterk de teambouw en verrijk de vrije tijd van werknemers. Onder de planning en de organisatie van de personeelsafdeling van Ryder-Bedrijf, werden de werknemers en hun families verzameld, en in Oktober 2019, de mooie kustreis van Nha Trang, was Vietnam begonnen.
         Lopend op het strand door het overzees, van tijd tot tijd, klappen de golven op uw voeten, en van tijd tot tijd, pronkt een zeemeeuw met zijn mooie dans aan u, overziet de blauwe hemel en het eindeloze overzees, lacht en lacht al manier, voelend de gift van aard. Grote mening. Tijdens de periode, deelden zij de ervaring van maritieme vermaakprogramma's en modderbaden, letten op de rijke onderwaterwereld, proeften de lokale Vietnamese specialiteiten en de zeevruchtenmaaltijd, leidde het zwemmen competities, surfen, die etc. duiken. Iedereen vloog en speelde. Bijna! De knappe mannen en de vrouwen omhoog gekleed in lokale kostuums werden een mooi landschap. Op het eiland van de nacht, was het dat stil, ik kon slechts het geluid van de golven horen die tegen de ertsaders slaan, en ik werd geïsoleerd van de wereld. Na diner, bepaal ik op een chaise zitkamer, en een licht zeebries blies, zo schoon en zich verfrist.
        De reis van 7 dagen was over spoedig, en iedereen dacht nog over het en had een betekenis van het treuzelen. In deze schoonheid, is het onontbeerlijk om beelden te nemen om het ogenblik te bewaren. Door deze reis, hebben wij een beter inzicht in elkaar. Tegelijkertijd, danken wij ook het bedrijf voor het verstrekken van een prettige en onvergetelijke reis aan elk van onze werknemers. Nogmaals, werken wij samen met het bedrijf om vooruitgang voor de briljante toekomst van Ridel samen te boeken, en het werk samen voor briljant morgen van RUIDEER!

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit de oven van de sinterheup Auteursrecht © 2019-2024 sinterhipfurnace.com . Alle rechten voorbehoudena.