Bericht versturen
Thuis > producten > Hoge Vacuümoven >
Vacuüm het Sinteren Oven Aangepaste Taal van gebruikersinterface op hoge temperatuur

Vacuüm het Sinteren Oven Aangepaste Taal van gebruikersinterface op hoge temperatuur

horizontale vacuümoven

sic oven

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

Ruideer

Certificering:

CE;ISO9001;ISO14001;OHSAS 18001;GB/T29490

Modelnummer:

User-defined

Neem contact met ons op
Vraag een offerte
Productgegevens
Structuur:
enige kamer, horizental type
Afmeting:
Aangepast
Het schilderen:
zwart, wit, grijs, blauw, groen
Garantie:
1 jaar
Taal:
Aangepaste Taal van gebruikersinterface
Eigenschap:
op hoge temperatuur
Betaling en verzendvoorwaarden
Min. bestelaantal
1 reeks
Prijs
Negotiable
Verpakking Details
Vrijgesteld van inspectie houten geval
Levertijd
60-90 het werkdagen
Betalingscondities
L / C, T / T
Levering vermogen
7 reeksen/maand
Productbeschrijving

Vacuüm sinterende oven op hoge temperatuur (de taal van gebruikersinterface kan worden aangepast)

 

Technologieparameters:

Materiaalstructuur: de enige van het de controleinstrument van de ruimte horizontale, automatische temperatuur handverrichting

De efficiënte eenvormige ruimte van de temperatuurstreek: 400mm de diepte van de breedte× 400mm hoogte × 1100mm

Maximumlading: 400Kg (met inbegrip van bootschotel)

 

Vacuümgraad: koude grens vacuümgraad: 3Pa (in de schone, koude, lege opsporing van de ovenstaat).
Het tarief van de drukstijging van statische lekkagedruk: het vacuüm tot 3pa, begintiming 10 minuten na de pomp wordt tegengehouden, en gemiddelde drukstijging binnen 24 uren ≤ 5Pa/h.

 

Temperatuur:

Ontwerptemperatuur: 2000℃

Het werk temperatuur: 1900℃

Macht:

Het verwarmen macht: 189KVA

De pompen en verbruiken anders macht: 20KVA

Totale macht: 210KVA

Het pompen snelheidstarief: ≤25min (tot 20Pa in de koude, zonder commissie en atmosferische omstandigheden)

Nominale spanning: driefasen, 380V (±10%), 50HZ11, koelwater

Waterinham:

Temperatuur: 10℃ ~30℃;
Waterdruk: 0.15~0.25MPa;
Stroom: ongeveer 10 M3 /h.

 

 

Structurele kenmerken van vacuümoven op hoge temperatuur:
1, de structuur van de oven is horizontaal before and after de snelle deurstructuur, fijn vakmanschap, mooie verschijning.
2. Ovenshell wordt ontworpen met dubbel-laag vastgeklemde muur met water gekoelde structuur. De binnenlaag wordt gemaakt van het roestvrije staal van uitstekende kwaliteit. Het buitenmateriaal en de flens van ovenshell worden gemaakt van Q235A. Alle metaal structurele delen en perifere waterpijpen in de oven worden gemaakt van roestvrij staal.
3. H-150a de mechanische pomp + zjy-600a-eenheid van de wortelspomp wordt goedgekeurd in het vacuümaanwinstensysteem.
4. om verontreiniging aan de pompgroep te verhinderen, is een apparaat van de stoffilter geïnstalleerd voor de pompgroep; Overwegend de behoefte aan poederbehandelingsproces, vertakken het vacuümaanwinstensysteem zich ontworpen een gaspedaal en de langzame zuiging voor de eerste fase van het vacuüm pompen om het voorkomen van „stof“ fenomeen te vermijden.

 

 

 

Na verkoop:

1.Installation, het Opdragen en Goedkeuring

Wij doen installatie, het opdragen en goedkeuring in de installatie van de koper. Tijdens de installatie en het opdragen periode, zal het opdragende personeel kosteloos door demander volgens de personeelsnorm worden verstrekt.

Het materiaal aan de koper wordt verscheept, de verkoper ontving het bericht van de koper, allebei binnen een week om het materiaal uit het vakje te dragen samen, dan controle het materiaal en alle componenten volgens de verpakkingslijst die. Met inbegrip van materiaaltoebehoren, maakten de vervangstukken en de speciale hulpmiddelen, hand en technische documenten, enz. vast Het kan na de goedkeuringscontrole van materiaal worden geïnstalleerd.
Na installatie en het zuiveren, zal het materiaal volgens de technische toebehoren worden goedgekeurd.

 

2.Training

Wanneer het overnemen van de Oven aan de klant, zullen wij een personeel opleiding aan klant geven. Het werkende personeel van de klant zou aan commissie moeten toetreden, de oven testen, wanneer het installeren bij het bedrijf van de klant.
Dit is praktische werking opleiding en praktische onderhoud opleiding,
en ons technisch personeel zal vertellend het basisprincipe, de kennis van het materiaalonderhoud, en de gemeenschappelijke fouten behandelende maatregelen. Wij kunnen opleidend 2 arbeiders ~ 3. (Opleidings hoe te onderhoud en het werken.)

 

3. Garantieperiode

De garantieperiode van het materiaal is 12 maanden, wat van de datum van installatie en het zuiveren van de leverancier begint. De materiaalmislukking gebeurt, zal het personeel van de naverkoopdienst oplossingen binnen 2 uren, na het ontvangen van het bericht van de koper geven. Als het behoefte die naar de plaats voor behandeling is te gaan, zouden de exploitanten door verkoper worden verzonden bij de plaats binnen 48 uren na moeten aankomen aan boord gaan. In geval van nood, zouden de exploitanten bij de plaats binnen 48 uren na moeten aankomen aan boord gaan, en blijven reparaties maken tot de fout en de materiaalwinst naar normaal wordt verwijderd.

 

 

Nota:

Wij zijn een professionele fabrikant van de sinterende ovens van de poedermetallurgie. Het douaneontwerp is beschikbaar volgens de eisen van de klant. Gelieve te bieden ons het gesinterde materiaal, grootte van gesinterd stuk, max. temperatuur, het verwarmen streekdimensies, vacuümniveau en andere speciale vereisten aan wanneer het maken van onderzoeken. Wij zullen professionele die voorstel aanbieden en oplossingen op uw vereisten wordt gebaseerd.

 

 

Kwaliteitsborging en de dienst:
1. Ons bedrijf waarborgt dat alle materialen en gekochte componenten aan de nationale technische kwaliteitsnormen voldoen.
2. Binnen één jaar vanaf de datum van goedkeuring van het materiaal, als er om het even welk die kwaliteitsprobleem door het ontwerp of de vervaardiging van het materiaal wordt veroorzaakt is, zal ons bedrijf vrij onderhoud uitvoeren en zal de onderhoudskosten dragen. Als het materiaal de garantieperiode overschrijdt of beschadigd wegens menselijke fout of overmacht (zoals natuurramp) is, zal ons bedrijf de uitstekende kwaliteit actief betaalde dienst verlenen.

 

Vacuüm het Sinteren Oven Aangepaste Taal van gebruikersinterface op hoge temperatuur 0

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit de oven van de sinterheup Auteursrecht © 2019-2024 sinterhipfurnace.com . Alle rechten voorbehoudena.