Bericht versturen
Thuis > producten > de oven van de sinterheup >
De Sinterende Oven van 10MPA Debinding voor Gecementeerd Carbide

De Sinterende Oven van 10MPA Debinding voor Gecementeerd Carbide

De Sinterende Oven van 10MPA Debinding

De gecementeerde Sinterende Oven van Carbidedebinding

10MPA de Oven van Debinding en het Sinteren

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

Ruideer

Certificering:

CE;ISO9001;ISO14001;OHSAS 18001;GB/T29490

Neem contact met ons op
Vraag een offerte
Productgegevens
Levensduur:
20 jaar
Werkende tijden:
300 keer/jaar
Het verwarmen Macht:
360KVA
Het schilderen:
zwart, wit, grijs, blauw, groen
Na verkoop:
De ingenieur kan zijn dispached aan derde land om het installatie en het opdragen werk te beëindigen
Garantieperiode:
12 maanden
Betaling en verzendvoorwaarden
Min. bestelaantal
1 REEKS
Prijs
Negotiable
Verpakking Details
Vrijgesteld van inspectie houten geval
Levertijd
100-120 het werkdagen
Betalingscondities
L/C, T/T
Levering vermogen
7 reeksen/maand
Productbeschrijving

300*300*900-10MPA sinterende oven voor het debinding en het vacuüm sinteren van materialen van het hoge prestaties de gecementeerde carbide

 

Materiaalfunctie:
Automatische positieve druk en negatieve de opsporingsfunctie van het druklek
Van de het draaggas differentiële druk van AR de wasverwijderingsfunctie
Waterstof van de micro- de functie positieve drukwasverwijdering
Vacuüm het sinteren functie
Sinter-heup functie
Snelle het koelen functie (binnen Gezet een warmtewisselaar)
Volledig automatische controlefunctie
De functie van de veiligheidskoppeling
Onderbrekingspunt dat functie opnieuw verwarmt
Draadloze verre diagnosefunctie

 

Materiaalsysteem:
Het omvat controlesysteem, verwarmingssysteem, vacuümsysteem, sinter-heup functie, koelwatersysteem, snel koelsysteem, hoofdzakelijk veiligheidssysteem en hulpsysteem.

 

Ontwerpnormen:
Is de sinter-heup oven één enkele kamer en de dubbele deur horizontale en periodieke het verwarmen structuur, die voor eenvoudig behandeling en onderhoud wordt ontworpen, wordt het gehele proces automatisch gecontroleerd. Het kan volledige ladings ononderbroken verrichting, 300 realiseren
oventijden/jaar of 300 werkdagen/jaar. Het gebruikt het grafietelementenweerstand verwarmen (laag hoog huidig voltage,). Bovendien zijn er veelvoudige het verwarmen eenheden, elk waarvan de temperatuur afzonderlijk controleert. Het rustte met volledig automatische controlefunctie en de functie van de veiligheidskoppeling uit. Het gehele proces wordt beheerst, gecontroleerd, automatisch gevolgd en door computer geregistreerd. PLC, industriële computer (PC) zal controle om het gehele proces van één-zeer belangrijk begin, dynamische controle in real time, computer te realiseren temperatuur, druk, vacuüm bewaren en andere parameters, alarm dat is veilig en betrouwbaar met elkaar verbinden.

 

 

Algemene materiaalvereisten:
Het materiaal wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het vacuüm sinteren, druk het sinyering, het snelle etc. koelen. Het kan ontmoet de strenge eis van uniformiteit van oventemperatuur en atmosfeer in het sinteren proces van de super legeringen van Ni. Het ontwerp van de ovenstructuur is geavanceerde en redelijke, makkelijk te gebruiken verrichting en onderhoud. De belangrijkste ondersteunende componenten (controlecomponenten, sensoren, grafiet het verwarmen element, thermokoppel, hoofdcontroleklep, vacuümpomp, enz.) hebben het internationale geavanceerde niveau, kunnen aan de gegroepeerde productievereisten aanpassen op lange termijn, stabiele, betrouwbare. Tegelijkertijd, voldoet het materiaal aan de nationale eisen ten aanzien van energiebehoud en milieubescherming.

 

 

 

Technische parameters van materiaal

Levensduur van ovenshell

20 jaar

Ovenshell ontwerp werktijd

6000 (oven/tijd)

Efficiënte het werk streekgrootte (W*H*L)

≥300mm×300mm×900mm

Max.loading capaciteit

200kg (het hangt van het type van ladingsproduct) af

Max.design temperatuur

1650℃ (in de omstandigheid van vacuümsintering.drying-oven aan 1650℃)

Max.working temperatuur

1600℃ (vacu5um en sinter-heup status

Max.design druk

100bar

Max.working druk

98bar

 

Het pompen snelheid

De vacuümgraad kan 5Pa binnen 30min bereiken nadat de pomp is begonnen, en de uiteindelijke vacuümwaarde kan 2Pa bereiken.

(Na het drogen van de oven, onder de lege oven, schone en koude status)

 

Lekkagetarief

≤3pa/h

(De Gemiddelde waarde binnen 3 uren in lege oven, maakt en koude status schoon)

 

Volledig het laden het koelen tijd

 

Toen laadde de binnenoven volledig materieel, de het sinteren temperatuur die van 1600℃ aan 100℃ koelt (temperatuur van open oven). Het koelen time≤6h (water temperature≤26℃, 95bar≤pressure≤98bar)

 

Vul hoge drukargon

 

Het keurt het intermitterende stabiele gas laden goed, het laden kan de tijd worden geplaatst. Het systeem past nauwkeurig het verband tussen het laden van bedrag en tijd aan om het volgende te verzekeren van gas het laden.

 

Druktijd

De onder druk zettentijd aan 98Bar is minder dan en evenaart 15 minuten, die kunnen worden geplaatst. (Het gasmiddel is stabiel in de waaier van 120bar-130bar)

Onder druk gezette media

 

AR of N2 (purity≥99.99%)

 

De ononderbroken tijd van de voedingwaarborg

 

Het kan de indicatorlichten aandrijven en de oven controleren wanneer de macht uitgaat, is de tijd meer dan of evenaart 80 minuten.

 

Omhoog het verwarmen van snelheid

≤10℃

(In het geval van lege oven, wordt de middentemperatuursectie toegestaan om temperatuur te houden.)

 

Het verwarmen macht

 

Ongeveer 360KVA

 

Het verwarmen wijze

 

Het grafietweerstand verwarmen

De Sinterende Oven van 10MPA Debinding voor Gecementeerd Carbide 0De Sinterende Oven van 10MPA Debinding voor Gecementeerd Carbide 1

Na verkoop:

1. Installatie, het Opdragen en Goedkeuring

Wij doen installatie, het opdragen en goedkeuring in de installatie van de koper. Tijdens de installatie en het opdragen periode, zal het opdragende personeel kosteloos door demander volgens de personeelsnorm worden verstrekt.

Het materiaal aan de koper wordt verscheept, de verkoper ontving het bericht van de koper, allebei binnen een week om het materiaal uit het vakje te dragen samen, dan controle het materiaal en alle componenten volgens de verpakkingslijst die. Met inbegrip van materiaaltoebehoren, maakten de vervangstukken en de speciale hulpmiddelen, hand en technische documenten, enz. vast Het kan na de goedkeuringscontrole van materiaal worden geïnstalleerd.
Na installatie en het opdragen, zal het materiaal volgens de technische toebehoren worden goedgekeurd.

 

2. Opleiding

Wanneer het overnemen van de Oven aan de klant, zullen wij een personeel opleiding aan klant geven. Het werkende personeel van de klant zou aan commissie moeten toetreden, de oven testen, wanneer het installeren bij het bedrijf van de klant.
Dit is praktische werking opleiding en praktische onderhoud opleiding, en ons technisch personeel zal vertellend het basisprincipe, de kennis van het materiaalonderhoud, en de gemeenschappelijke fouten behandelende maatregelen. Wij kunnen opleidend 2 arbeiders ~ 3. (Opleidings hoe te onderhoud en het werken.)

 

3. Garantieperiode

De garantieperiode van het materiaal is 12 maanden, wat van de datum van installatie en het zuiveren van de leverancier begint. De materiaalmislukking gebeurt, zal het personeel van de naverkoopdienst oplossingen binnen 2 uren, na het ontvangen van het bericht van de koper geven. Als het behoefte die naar de plaats voor behandeling is te gaan, zouden de exploitanten door verkoper worden verzonden bij de plaats binnen 48 uren na moeten aankomen aan boord gaan. In geval van nood, zouden de exploitanten bij de plaats binnen 48 uren na moeten aankomen aan boord gaan, en blijven reparaties maken tot de fout en de materiaalwinst naar normaal wordt verwijderd.

 

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit de oven van de sinterheup Auteursrecht © 2019-2024 sinterhipfurnace.com . Alle rechten voorbehoudena.