Bericht versturen
Thuis > producten > Hoge Vacuümoven >
120KVA onderbrekingspunt dat Horizontale Vacuüm Sinterende Oven opnieuw verwarmt

120KVA onderbrekingspunt dat Horizontale Vacuüm Sinterende Oven opnieuw verwarmt

Onderbrekingspunt dat Vacuüm Sinterende Oven

de Horizontale Vacuüm Sinterende Oven van 120KVA

de Horizontale Vacuümoven van 120KVA opnieuw verwarmt

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

Ruideer

Certificering:

CE;ISO9001;ISO14001;OHSAS 18001;GB/T29490

Modelnummer:

400*400*1200

Neem contact met ons op
Vraag een offerte
Productgegevens
Levensduur:
20 jaar
Werkende tijden:
300 keer/jaar
Het verwarmen Macht:
120KVA
Het schilderen:
zwart, wit, grijs, blauw, groen
Na verkoop:
De ingenieur kan zijn dispached aan derde land om het installatie en het opdragen werk te beëindigen
garantieperiode:
12 maanden
Betaling en verzendvoorwaarden
Min. bestelaantal
1 REEKS
Prijs
Negotiable
Verpakking Details
Vrijgesteld van inspectie houten geval
Levertijd
100-120 het werkdagen
Betalingscondities
L/C, T/T
Levering vermogen
8 reeksen/maand
Productbeschrijving

400*400*1200 vacuüm sinterende oven met het vacuüm sinteren en snelle het koelen functie

 

Materiaalfunctie:
De automatische functie van de lekopsporing
Vacuüm het sinteren functie
Vacuümkoelingsfunctie
Geëlektriseerde het koelen en isolatiefunctie
Snelle het koelen functie (binnen Gezet een warmtewisselaar)
Volledig automatische controlefunctie
De functie van de veiligheidskoppeling
Onderbrekingspunt die functie opnieuw verwarmen
Draadloze verre kenmerkende functie

 

Materiaalsysteem:
Het omvat controlesysteem, verwarmingssysteem, positieve en negatieve druk, vacuümsysteem, druk het sinteren systeem, koelwatersysteem, snel koelsysteem, hoofdzakelijk veiligheidssysteem en hulpsysteem.

 

 

Ontwerpnormen:
De vacuüm sinterende oven is één enkele kamer en de dubbele deur horizontale en periodieke het verwarmen structuur, die voor eenvoudig behandeling en onderhoud wordt ontworpen, wordt het gehele proces automatisch gecontroleerd. Het kan volledige ladings ononderbroken verrichting, 300 oventijden/jaar of 300 werkdagen/jaar realiseren. Het gebruikt het grafietelementenweerstand verwarmen (laag hoog huidig voltage,). Bovendien zijn er veelvoudige het verwarmen eenheden, elk waarvan de temperatuur afzonderlijk controleert. Het rustte met volledig automatische controlefunctie en de functie van de veiligheidskoppeling uit. Het gehele proces wordt beheerst, gecontroleerd, automatisch gevolgd en door computer geregistreerd. PLC, industriële computer (PC) zal controle om het gehele proces van één-zeer belangrijk begin, dynamische controle in real time, computer te realiseren temperatuur, druk, vacuüm bewaren en andere parameters, alarm die is veilig en betrouwbaar met elkaar verbinden.

 

Algemene materiaalvereisten:
Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het vacuüm sinteren, vacuümkoeling en het snelle koelen van roestvrij staalmaterialen. Het kan de strenge eisen voor de uniformiteit van oventemperatuur en atmosfeer in het het sinteren proces ontmoeten, en het de structuurontwerp van het ovenlichaam is geavanceerd en redelijk, wat voor verrichting en onderhoud geschikt is. De belangrijkste ondersteunende componenten (controlecomponenten, sensoren, grafiet het verwarmen element, thermokoppel, hoofdcontroleklep, vacuümpomp, enz.) hebben het internationale geavanceerde niveau, kunnen aan de massaproduktievereisten aanpassen op lange termijn, stabiele, betrouwbare. Tegelijkertijd, voldoet het materiaal aan de nationale vereisten van energiebehoud en milieubescherming.

 

Technische parameters van materiaal

Beschikbare het werk streekgrootte (W*H*L)

400mm×400mm×1200mm

Max.loading gewicht

500kg (de hoeveelheid lading hangt van het type van product af)

 

Het werk temperatuur

1350℃ (maximum het werk temperatuur)

1300℃ (daadwerkelijke het werk temperatuur)

 

Het pompen snelheid

De vacuümgraad kan 5Pa binnen 30min bereiken nadat de pomp is begonnen, en de grens vacuümwaarde kan 1Pa bereiken na het pompen voor 30min na het bereiken van 5Pa

(Na het drogen van de oven, onder de lege oven, schone en koude staat.)

 

Lekkagetarief

≤3Pa/h

(Metend het grensvacuüm na het drogen van de oven, houd de verrichting van de pompgroep tegen en begin de test. Het gemiddelde binnen 3 uren in lege oven, maakt en koude staat) schoon

 

Het koelen snelheid

 

De lege oven, de het koelen tijd van het koelen temperatuur van 1300℃ neer aan 100℃ kostte enkel minder of evenaart 5 uren. (water temperature≤26℃, 2bar≤water pressure≤3bar)

 

Het koelen wijze

De binnenoven is uitgerust met snelle koelventilator en het koelwater realiseert het snelle koelen.

Het materiaal van de hittestaaf

Grafiet

Omhoog het verwarmen van snelheid

Lege oven die up≤5℃ verwarmen

 

Het verwarmen macht

 

Het is over 120KVA (de machtsconfiguratie van de het verwarmen transformator is verwant met de het verwarmen snelheid, en de het verwarmen macht kan automatisch volgens het daadwerkelijke gebruik van de productie worden beperkt).

 

De ononderbroken tijd van de voedingwaarborg

 

Het kan de indicatorlichten aandrijven en de oven controleren wanneer de macht uitgaat, is de tijd meer dan of evenaart 80 minuten.

 

120KVA onderbrekingspunt dat Horizontale Vacuüm Sinterende Oven opnieuw verwarmt 0

 

Na verkoop:

1. Installatie, het Opdragen en Goedkeuring

Wij doen installatie, het opdragen en goedkeuring in de installatie van de koper. Tijdens de installatie en het opdragen periode, zal het opdragende personeel kosteloos door demander volgens de personeelsnorm worden verstrekt.

Het materiaal aan de koper wordt verscheept, de verkoper ontving het bericht van de koper, allebei binnen een week om het materiaal uit het vakje te dragen samen, dan controle het materiaal en alle componenten volgens de verpakkingslijst die. Met inbegrip van materiaaltoebehoren, maakten de vervangstukken en de speciale hulpmiddelen, hand en technische documenten, enz. vast Het kan na de goedkeuringscontrole van materiaal worden geïnstalleerd.
Na installatie en het zuiveren, zal het materiaal volgens de technische toebehoren worden goedgekeurd.

 

2. Opleiding

Wanneer het overnemen van de Oven aan de klant, zullen wij een personeel opleiding aan klant geven. Het werkende personeel van de klant zou aan commissie moeten toetreden, de oven testen, wanneer het installeren bij het bedrijf van de klant.
Dit is praktische werking opleiding en praktische onderhoud opleiding, en ons technisch personeel zal vertellend het basisprincipe, de kennis van het materiaalonderhoud, en de gemeenschappelijke fouten behandelende maatregelen. Wij kunnen opleidend 2 arbeiders ~ 3. (Opleidings hoe te onderhoud en het werken.)

 

3. Garantieperiode

De garantieperiode van het materiaal is 12 maanden, wat van de datum van installatie en het zuiveren van de leverancier begint. De materiaalmislukking gebeurt, zal het personeel van de naverkoopdienst oplossingen binnen 2 uren, na het ontvangen van het bericht van de koper geven. Als het behoefte die naar de plaats voor behandeling is te gaan, zouden de exploitanten door verkoper worden verzonden bij de plaats binnen 48 uren na moeten aankomen aan boord gaan. In geval van nood, zouden de exploitanten bij de plaats binnen 48 uren na moeten aankomen aan boord gaan, en blijven reparaties maken tot de fout en de materiaalwinst naar normaal wordt verwijderd.

 

 

 

 

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit de oven van de sinterheup Auteursrecht © 2019-2024 sinterhipfurnace.com . Alle rechten voorbehoudena.