Bericht versturen
Thuis > producten > de oven van de sinterheup >
De gecementeerde van de de Sinterheup van Carbidematerialen Oven 6MPA 300*300*1200mm

De gecementeerde van de de Sinterheup van Carbidematerialen Oven 6MPA 300*300*1200mm

De gecementeerde Oven van de de Sinterheup van Carbidematerialen

1200mm de Oven van de Sinterheup

6MPA industriële Vacuümoven

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

Ruideer

Certificering:

CE;ISO9001;ISO14001;OHSAS 18001;GB/T29490

Modelnummer:

300mm*300mm*1200mm

Neem contact met ons op
Vraag een offerte
Productgegevens
Levensduur:
20 jaar
Werkende tijden:
300 keer/jaar
Het verwarmen macht:
320KVA
Het schilderen:
User-defined
Na verkoop:
De ingenieur kan aan derde land worden verzonden om het installatie en het opdragen werk te beëindig
garantieperiode:
12 maanden
Betaling en verzendvoorwaarden
Min. bestelaantal
1 reeks
Prijs
Negotiable
Verpakking Details
Vrijgesteld van inspectie houten geval
Levertijd
100-120 het werkdagen
Betalingscondities
T/T, L/C
Levering vermogen
8 reeksen/maand
Productbeschrijving

300*300*1200-6MPA-sinter-heup oven vooral voor krachtige gecementeerde carbidematerialen

 

Hoofdtoepassing

Voor massaproduktie van krachtige gecementeerde carbidematerialen die wasverwijdering (het kan vacuümwasverwijdering, H2-wasverwijdering, bindmiddel realiseren kan paraffine of PIN zijn), het Vacuüm sinteren, het dynamische gedeeltelijke de druk van het Lage drukargon sinteren, Hoge drukargon het sinteren, het koelen, hittebehoud en het verwarmen omhoog onder hoge drukstatus op hoge temperatuur verzamelden.

 

Algemene structuur

Dit soort vacuümdruk het sinteren oven voor gecementeerd carbideonderzoek, dat enige ruimte is, horizontaal type, kringloop het verwarmen oven, het keurt grafiet het verwarmen element van laag voltage en grote stroom goed. Al technisch proces is automatische gecontroleerd, gecontroleerd, achtervolgd, gediagnostiseerde fout die getoond en geregistreerd door computer.

 

Ontwerpnorm: 20-jarige levensduur, dubbele deuren horizontale structuur, 6000 keer.

 

Technische indexen

Levensduur 6000times/20 jaar levensduur
Nuttige ruimte 300mm*300mm*1200mm
Max. Ladingsgewicht 120kg (volgens Sinterproducten en ladingsruimte)

Max. Ontworpen Temperaturen.

1600℃ (het Verwarmen temperatuur)
Max. het Werk temperaturen. 1550℃
Max. werkdruk
58bar
Uiteindelijke vacuümgraad 1pa (na verwarmende, koude, lege, droge voorwaarde)
Het pompen snelheid De vacuümgraad tot pa 5 binnen 30min na beginnende pomp, de vacuümgraad kan aan 3pa na het pompen voortdurend binnen 30min krijgen, (na het lege sinteren, in lege, schone, koude voorwaarde)
Lekkagetarief (in average24h) 3pa/h (na het testen van uiteindelijk vacuüm, in lege koude, schone voorwaarde, onderzoek in gemiddelde 24h)
Was-inzameling tarief ≥98% (Argon of Stikstof de wasverwijdering met 10kg-was absoluut, neemt niet meer dan 3 keer van het gemiddelde)
Max. Helling op tarief

8℃/min (kan de kamertemperatuurhelling tot 1450℃ in vacuüm, lege geladen voorwaarde, in proces worden doorweekt wanneer 600℃, 1000℃ en 1200℃;

≤5℃/min wanneer volledig geladen.

Onder druk gezette tijd ≤20min kan worden geplaatst (wanneer de Gasbron rond 130bar houdt, onder druk gezet aan vereiste druk)
Het koelen tijd ≤3 uren (van daling 1450℃ aan 100℃ wanneer volledig-geladen, water temperature≤30℃, 90bar≤ pressure≤98bar)
UPS-tijd Leveringsmacht aan indicator en aan controleoven wanneer macht-weg, Houdend time≥60min

 

Na verkoop:

1. Installatie, het Opdragen en Goedkeuring

Wij doen installatie, het opdragen en goedkeuring in de installatie van de koper. Tijdens de installatie en het opdragen periode, zal het opdragende personeel kosteloos door demander volgens de personeelsnorm worden verstrekt.

Het materiaal aan de koper wordt verscheept, de verkoper ontving het bericht van de koper, allebei binnen een week om het materiaal uit het vakje te dragen samen, dan controle het materiaal en alle componenten volgens de verpakkingslijst die. Met inbegrip van materiaaltoebehoren, maakten de vervangstukken en de speciale hulpmiddelen, hand en technische documenten, enz. vast Het kan na de goedkeuringscontrole van materiaal worden geïnstalleerd.
Na installatie en het zuiveren, zal het materiaal volgens de technische toebehoren worden goedgekeurd.

 

2. Opleiding

Wanneer het overnemen van de Oven aan de klant, zullen wij een personeel opleiding aan klant geven. Het werkende personeel van de klant zou aan commissie moeten toetreden, de oven testen, wanneer het installeren bij het bedrijf van de klant.
Dit is praktische werking opleiding en praktische onderhoud opleiding, en ons technisch personeel zal vertellend het basisprincipe, de kennis van het materiaalonderhoud, en de gemeenschappelijke fouten behandelende maatregelen. Wij kunnen opleidend 2 arbeiders ~ 3. (Opleidings hoe te onderhoud en het werken.)

 

3. Garantieperiode

De garantieperiode van het materiaal is 12 maanden, wat van de datum van installatie en het zuiveren van de leverancier begint. De materiaalmislukking gebeurt, zal het personeel van de naverkoopdienst oplossingen binnen 2 uren, na het ontvangen van het bericht van de koper geven. Als het behoefte die naar de plaats voor behandeling is te gaan, zouden de exploitanten door verkoper worden verzonden bij de plaats binnen 48 uren na moeten aankomen aan boord gaan. In geval van nood, zouden de exploitanten bij de plaats binnen 48 uren na moeten aankomen aan boord gaan, en blijven reparaties maken tot de fout en de materiaalwinst naar normaal wordt verwijderd.

 

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit de oven van de sinterheup Auteursrecht © 2019-2024 sinterhipfurnace.com . Alle rechten voorbehoudena.