Bericht versturen
Thuis > producten > Gasdruk Sinterende Oven >
De Oven van de Waterkoelings Vacuümweerstand met & ±5℃ Temperatuuruniformiteit

De Oven van de Waterkoelings Vacuümweerstand met & ±5℃ Temperatuuruniformiteit

Oven van de Waterkoelings de Vacuümweerstand

PLC Vacuümweerstandsoven

Aangepaste Gasdruk Sinterende Oven

Place of Origin:

China

Merknaam:

Ruideer

Certificering:

CE

Model Number:

336, 4412, 5518

Neem contact met ons op
Vraag een offerte
Productgegevens
Temperatuurwaaier:
1200-1800℃
Gasdruk:
1-10MPa
Veiligheidsbescherming:
Bescherming tegen oververhitting
Koelsysteem:
waterkoeling
Temperatuuruniformiteit:
±5℃
Productnaam:
Gasdruk Sinterende Oven
Beroepsleven:
≥10000h
Max. Ladingsgewicht:
2000kg
Betaling en verzendvoorwaarden
Minimum Order Quantity
1 set
Packaging Details
Wooden case
Delivery Time
4-5 months
Productbeschrijving

Vacuümweerstandsoven met Waterkoeling & Temperatuur ±5℃ Uniformiteit

Productomschrijving:

Is de Gasdruk Sinterende Oven een geavanceerde sinterende oven. Het heeft een brede waaier van toepassingen in metallurgie en poedermetallurgie, vooral in het sinteren van hoogwaardige materialen. Het kenmerkt uitstekende temperatuuruniformiteit van ±5℃, over temperatuurbescherming voor veiligheid, regelbare gasdruk van 1-10MPa, PLC controlesysteem, en snel het verwarmen tarief van 2-10℃/min.

 

De sinterende oven wordt gemaakt van de materialen van uitstekende kwaliteit en heeft weerstand op hoge temperatuur en lange levensduur. Het keurt het geavanceerde systeem van de temperatuurcontrole goed om nauwkeurige temperatuurcontrole te verzekeren, en het heeft een brede waaier van de waaier van de temperatuurcontrole, die aan de vereisten van diverse materialen kan voldoen. Het is een betrouwbare en efficiënte sinterende oven met nauwkeurige temperatuurcontrole en snel het verwarmen tarief.

De sinterende oven wordt wijd gebruikt in metallurgie, de ceramische en andere industrieën van de poedermetallurgie. Het is een ideale keus voor het sinteren van hoogwaardige materialen. Het kan betrouwbaar en efficiënt het sinteren proces verstrekken en de kwaliteit van de gesinterde producten verzekeren.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: Gasdruk Sinterende Oven
  • Koelsysteem: Waterkoeling
  • Max. Ladingsgewicht: 2000kg
  • Temperatuurwaaier: 1200-1800℃
  • Het verwarmen Element: Grafiet
  • Speciale Eigenschappen: Vacuümweerstandsoven
 

Technische Parameters:

Parameter Waarde
Productnaam Gasdruk Sinterende Oven
Vacuümgraad 1Pa
Veiligheidsbescherming Over Temperatuurbescherming
Temperatuuruniformiteit ±5℃
Beroepsleven ≥10000h
Controlesysteem PLC
Koelsysteem Waterkoeling
Voeding AC380V/50Hz
Kamergrootte Aangepast
Het verwarmen Element Grafiet
 

Toepassingen:

De Gasdruk Sinterende Oven van Ruideer is een uitstekende keus voor vacuümweerstandsoven, sinterende oven en andere het sinteren toepassingen. Het is beschikbaar in drie modellen, 336, 4412 en 5518, die met Ce worden verklaard. De kamergrootte is klantgericht, en uitgerust met een AC380V/50Hz-voeding en waterkoelingssysteem voor superieure temperatuuruniformiteit. De eigenschap van de veiligheidsbescherming van deze sinterende oven omvat een de beschermingssysteem van de overschottemperatuur. De minimumordehoeveelheid van dit product is 1 reeks, en het wordt geleverd in een houten geval. de levertijd vergt gewoonlijk 4-5 maanden.

 

Aanpassing:

Sinterende Oven van de Ruideer de aanbiedingen aangepaste Gasdruk voor cliënten. Is de Ruideer sinterende oven een vacuümweerstandsoven of een vacuümcompressieoven, waarvan de modelaantallen 336, 4412, en 5518 omvatten. Allemaal worden verklaard met Ce en hebben een minimumordehoeveelheid van één reeks.

De verpakking van de ovens is in houten gevallen, en de levertijd is binnen 4-5 maanden. De gasdruk kan van 1-10MPa verschillende toepassingen worden aangepast. De temperatuuruniformiteit van de ovens is ook goed, ±5℃. De veiligheidsbescherming is beschikbaar voor over Temperatuurbescherming. Het maximumladingsgewicht kan 2000kg bereiken, en het beroepsleven kan tot 10000h duren.

 

Steun en de Diensten:

Technische ondersteuning en Diensten van de Gasdruk de de Sinterende Oven

Wij bieden uitvoerige technische ondersteuning en de diensten voor onze productregel van de Gasdruk Sinterende Oven aan. Onze hoogst opgeleide ingenieurs zijn beschikbaar om u met om het even welke vragen of kwesties te helpen u kunt hebben.

Wij verstrekken technisch overleg en steunen voor installatie, verrichting, en onderhoud van de Gasdruk Sinterende Oven. Wij bieden het oplossen van problemenhulp, ook vervangstukkenlevering, en de diensten van de vervangstukkenreparatie.

Wij bieden de regelmatige onderhoud en kaliberbepalingsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw Gasdruk Sinterende Oven regelmatig en efficiënt loopt. Wij verstrekken ook opleiding voor exploitanten en technici op hoe te om de Gasdruk Sinterende Oven het best te gebruiken.

Als u om het even welke vragen hebt of om het even welke hulp met uw Gasdruk Sinterende Oven nodig hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren. Wij zijn meer dan gelukkig te helpen!

 

Verpakking en het Verschepen:

Verpakking en het Verschepen voor Gasdruk Sinterende Oven:

De verpakking van de gasdruk sinterende oven is stevig en veilig om ervoor te zorgen dat het product zijn bestemming in perfecte voorwaarde bereikt. Het pakket wordt ontworpen om de oven tegen schok, trilling, en druk tijdens vervoer te beschermen.

Het verschepen van de gasdruk sinterende oven wordt gedaan met betrouwbare dragers met de aangewezen verzekeringsdekking. Wij verstrekken huis-aan-huislevering aan klanten rond de wereld.

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit de oven van de sinterheup Auteursrecht © 2019-2024 sinterhipfurnace.com . Alle rechten voorbehoudena.